Aanrijdbeveiliging stelling

Aanrijdbeveiliging voor stellingen hebben wij in ons assortiment. Het beschermen van uw magazijn en werkplek tegen ongelukken is van grootste belang. Aanrijdbeveiliging voor stellingen biedt een oplossing om de veiligheid van personeel en eigendommen te waarborgen. Deze robuuste barrières dienen als een krachtige beveiliging tegen botsingen, waardoor ernstige schade en letsel wordt voorkomen.

Aanrijdbeveiliging stelling

Waarom aanrijdbeveiliging voor stellingen?

Stellingen zijn kwetsbare constructies in magazijnen en fabrieken. Vorkheftrucks en ander materieel rijden vaak langs en omheen, met alle kansen op schade van dien. Op de kopse kant van de stellingen worden ook vaak pallets geplaatst. Dit is niet alleen een ongewenste situatie als het gaat om veiligheidsrisico’s, maar ze kunnen stellingen ook flink beschadigen. Met alle financiële gevolgen van dien.

Daarnaast biedt aanrijdbeveiliging voor stellingen meer voordelen:

  1. Door het installeren van aanrijdbeveiliging voor stellingen minimaliseert u het risico op ongelukken die kunnen leiden tot letsel bij personeel.
  2. Veiligheidsnormen en voorschriften vereisen vaak het gebruik van aanrijdbeveiliging in magazijnen en industriële omgevingen. Met onze aanrijdbeveiliging voor stellingen voldoet u aan deze regelgeving.
Aanrijdbeveiliging stelling

Twee soorten aanrijdbeveiliging voor stellingen

Met goede aanrijdbeveiliging voor stellingen wordt voorkomen dat een vorkheftruck het hoekje van een stelling meeneemt, of bij een specifieke manoeuvre geraakt wordt. Ook pallets en ander materiaal kunnen de stelling niet meer beschadigen. Er zijn 2 oplossingen mogelijk:

  1. Starre beschermingsrail: starre beschermingsrail is geschikt voor stellingen waar een haakse aanrijding niet gauw zal plaatsvinden, maar degelijke bescherming noodzakelijk is.
  2. Verende beschermingsrail: verende beschermingsrail is vooral geschikt voor die plaats waar de kans op een haakse aanrijding het grootst is en de constructie op beton wordt geplaatst. De energie van een aanrijding wordt goed geabsorbeerd door het specifieke ontwerp van stijl. Zo blijft niet alleen de verende aanrijdbeveiliging in tact, maar spaart u ook de betonvloer waarop de constructie is gemonteerd.

Afzetpalen als aanrijdbeveiliging voor stellingen

Een andere goede oplossing voor aanrijdbeveiliging van stellingen zijn afzetpalen. Deze bieden naast fysieke bescherming ook een signaalfunctie, door er bijvoorbeeld een reflecterende tape op aan te brengen. Uiteraard kunnen de palen in elke gewenste kleur worden opgeleverd. Lees meer over afzetpalen.

Andere oplossingen van Eurorail

Sinds 1978 is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Zo leveren en monteren wij naast aanrijdbeveiliging ook geluidschermen en bermbeveiliging. Lees meer over ons.

Vragen over de aanrijdbeveiliging voor stellingen?

Bel of mail ons bij vragen over de aanrijdbeveiliging voor stellingen!

Aanrijdbeveiliging stelling

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Vlekkeloos gelopen, prettige communicatie, ook met de jongens

– Gemeente Vught

Herinrichting van parkeerterrein met houten beschermingsrail

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond op het parkeerterrein van Zwembad in Raamsdonkveer

Bescherming in nieuw distributiecentrum

Bekijk hier het project wat we hebben geplaatst in Emmeloord

Julianaplein Groningen voorzien van geluidsschermen

Bekijk hier het project met transparante geluidsschermen

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.