Aluminium geluidsschermen

Al jaren leveren onze aluminium geluidsschermen een grote bijdrage aan het terug dringen van de geluidsoverlast langs het spoor, auto(snel)wegen en op industriële locaties. Er zijn 2 uitvoeringen leverbaar; absorberend en reflecterend.

Absorberende geluidsschermen

Absorberende geluidsschermen voorkomen dat geluid terugkaatst naar de overkant, waardoor tegenoverliggende gebieden overlast ervaren.

Onze absorberende elementen bestaan uit geperforeerde aluminium plaat aan voorzijde en een dichte aluminium plaat aan de achterzijde. De binnenzijde van het element is voorzien van steenwol. Het geluid wordt afgebogen en vervolgens geabsorbeerd door holle ruimtes in het scherm. Hiermee behalen we de EN 1793-1 (absorptie) en EN 1793-2 (isolatie) norm.

Ook deze variant kan worden uitgebreid naar een tweezijdige variant. Het element bestaat dan uit twee geperforeerde platen aan de voor en achterzijde.

Reflecterende geluidsschermen

Wanneer het tegenoverliggende gebied geen hinder ondervindt van (weerkaatst) geluid, dan is de toepassing van een reflecterend scherm voldoende. Ook wanneer aan beide zijden van de geluidsbron een geluidsscherm noodzakelijk is, kunt u uit de voeten met een reflecterend scherm.

Uitvoering

De cassettes hebben een standaard afmeting van ca. 4 x 0,50 m. of 5 x 0,50 m. en kunnen worden voorzien van elke gewenste standaard RAL kleur of een specifieke print. Ook zijn transparante geluidsschermen beschikbaar.

De cassettes zijn passend voor HE-160-A profielen en desgewenst kunnen we deze aanpassen naar andere maatvoeringen.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag over de aluminium geluidsschermen? Neem dan contact op door ons te bellen of te mailen.

Werkdagen van 08:00 tot 19:00

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Dik in orde, jongens zijn mooi aan de slag gegaan. Wij hadden zelf een aantal dingen niet geregeld maar dat is door jullie monteurs goed opgepakt. Als alle aannemers zo werken, dan teken ik ervoor!

– Gemeente Aa & Hunze

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Ecopark De Wierde voorzien van een Ecowand planta geluidsscherm

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond in Heerenveen

Chocolade goed “beschermd”

Bekijk hier het project van kunststof aanrijdbeveiliging van Stommpy

Geen geluidsoverlast voor woningen in de buurt

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond bij onze buren in België

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.