Evenementen barrier ‘Claw’

Evenementen barrier ‘Claw’

 • Type conform ISO IWA 14-1
  M1 N1 N3C
  Klasse M1 N1 N3C
  Voertuig 1.500 kg. 3.500 kg. 7.200 kg.
  Snelheid 48 km/h. 64 km/h. 32 km/h.
  Inrijdhoek 90° 90° 90°
  Penetratie 4,70 m. 8,20 m. 1,20 m.

  De publieksvriendelijke mobiele evenementen barrier ‘Claw’ is ontwikkeld om vijandige voertuigen te stoppen bij o.a. evenementen en festivals. De uitvoering van deze barrier oogt als een vriendelijke barrière ten opzichte van de vele gebruikte betonblokken. Deze betonblokken geven de bezoeker een onveilig gevoel door de aanwezigheid.

  Daarnaast kan de ‘Claw’ tevens ingezet worden als werkvakbeveiliging bij werken aan de weg.

  De ‘Claw’ wordt per set van drie, diagonaal achterelkaar, geplaatst bij de toegangswegen van het evenement of festival. Door deze opstelling kunnen bijvoorbeeld onderhoudsvoertuigen het evenement of festival bereiken, zonder dat deze te hoeven verplaatst. Hierdoor is extra begeleiding bij de ‘Claw’ overbodig.

  De ‘Claw’ biedt ook de mogelijkheid om op het frame een reclameboodschap aan te brengen. Zo kan bijvoorbeeld de hoofdsponsor van het evenement zich duidelijk profileren.

  Dankzij de geringe afmetingen van de ‘Claw’ van 3,00 x 2,14 m., hoog 1,12 m., is deze snel te plaatsen en te verwijderen. Hierdoor worden de opbouwkosten en de stremming van het verkeer tot een minimum beperkt.

  Bij een moedwillige “inrijding” wordt het voertuig binnen enkele meters gestopt. Ten opzichte van vele andere barrières is de overlevingskans van de chauffeur vergroot. Dit is van belang voor nader verhoor. Ook rondvliegend materiaal van het voertuig wordt voor de bezoekers vermeden.

  Informatie aanvragen
  Brochure werkvakbeveiliging ‘Claw’