Ecowand Planta

Om een geluidsscherm een natuurlijke uitstraling te geven, is de Ecowanden-Planta ontwikkeld. De cassettes zijn geschikt gemaakt voor begroeiing van klimop, door middel van een rasterwerk. De klimop draagt vervolgens bij aan de reductie van CO2-uitstoot, wat de geluidsscherm ook nog eens een duurzaam karakter geeft.

Geluidsschermen door Eurorail

Uitvoering

De elementen worden opgebouwd uit een aluminium frame, dat is voorzien van twee verzinkte stalen gaasmatten, een kunststof net en hoog absorberend isolatiemateriaal. Het aluminium frame heeft een veer en groef verbinding om geluidslekken te voorkomen. Het kunststof net, standaard groen of grijs, is ook in meerdere kleuren leverbaar. Naar wens kan een print worden aangebracht in het net.

Zonnepanelen

Het is mogelijk om de Ecowanden-Planta te voorzien van zonnepanelen. Deze worden geïntegreerd in het geluidsscherm zelf.

Eigen productie

Wij produceren en leveren de cassettes in eigen beheer. Daarmee zijn we flexibel, kunnen we snel schakelen en uit grote voorraad leveren.

Diverse soorten prints

Als extra optie kunnen de Planta-groenschermen van een print worden voorzien, deze zijn er in diverse soorten.

Enkele voorbeelden zijn houtlook, betonlook, hedera, foto of een tekening.

Op deze manier kunt u het scherm aanpassen aan de omgeving en heeft u altijd een uniek ontwerp in maatwerk groendesign.

 

Zie laatste foto: Voor gemeente Ouderkerk aan de Amstel zijn de geluidsschermen uitgevoerd met een print van een foto voor zowel voor- én achterzijde.
Deze foto’s passen goed bij het aanzicht van de stad.

Op deze manier zijn er diverse mogelijkheden die passend zijn voor elk project.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van groenschermen of heeft u een vraagstuk? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen.

Werkdagen van 08:00 tot 19:00

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Dik in orde, jongens zijn mooi aan de slag gegaan. Wij hadden zelf een aantal dingen niet geregeld maar dat is door jullie monteurs goed opgepakt. Als alle aannemers zo werken, dan teken ik ervoor!

– Gemeente Aa & Hunze

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Ecopark De Wierde voorzien van een Ecowand planta geluidsscherm

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond in Heerenveen

Chocolade goed “beschermd”

Bekijk hier het project van kunststof aanrijdbeveiliging van Stommpy

Geen geluidsoverlast voor woningen in de buurt

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond bij onze buren in België

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.