Evenementen Barrier De ‘Claw’

Geachte heer, mevrouw,

Met deze nieuwsbrief willen wij graag de evenementen barrier de ‘Claw’ onder de aandacht brengen.

De publieksvriendelijke mobiele evenementen barrier de ‘Claw’ is ontwikkeld om vijandige voertuigen te stoppen bij o.a. evenementen en festivals. De uitvoering van deze barrier oogt als een vriendelijke barrière ten opzichte van de veel gebruikte betonblokken. Deze betonblokken kunnen de bezoeker een onveilig gevoel geven.

De ‘Claw’ wordt geplaatst bij de toegangswegen van het evenement of festival. Dankzij de afmeting van 2,84 x 1,12 m. is extra begeleiding bij de ‘Claw’ overbodig. Ook is deze snel te plaatsen en te verwijderen, hierdoor worden de opbouwkosten en de stremming van het verkeer tot een minimum beperkt.

Bij een moedwillige “inrijding” wordt het voertuig binnen enkele meters gestopt en rondvliegend materiaal van het voertuig wordt voor bezoekers voorkomen.

De ‘Claw’ biedt ook de mogelijkheid om op het frame een reclameboodschap aan te brengen. Zo kan bijvoorbeeld de hoofdsponsor van het evenement zich duidelijk profileren.

De ‘Claw’ is getest conform internationale normen voor vijandige voertuig barriers (VSB) en voldoet aan de ISO IWA 14-1.