Super-Rail Eco

Super-Rail Eco

 • Type conform EN 1317 Klasse Werkende Breedte (Wn) ASI CE
  Super-Rail Eco 1Z H2 W4 (1.30 m.) B +
  Super-Rail Eco-1A 1Z H2 W4 (1.30 m.) A +
  Super-Rail Eco 2Z H2 W4 (1.20 m.) B +
  Super-Rail Eco 1Z kw H2 W4 (1.30 m.) A +

  De Super-Rail Eco is de lichtste variant in de Super-Rail familie. Ook bij deze lichte constructie blijft de werkende breedte tot een minimum beperkt. De Super-Rail Eco heeft een prestatieklasse van H2 en een werkende breedte van W4. Ook op kunstwerken heeft de Super-Rail Eco een prestatieklasse van H2 en een werkende breedte van W4. De stijlafstand van de Super-Rail Eco in aardebaan is 2 m. en op kunstwerk 1.33 m.

  Door toepassing van de Super-Rail Eco blijft het wegbeeld hetzelfde, er zijn geen breedte overgangen benodigd en de hoogte van de constructie in de aardebaan alsmede op kunstwerk is 90 cm.

  Bij het ontwerp hoeft niet meer te worden gekeken naar de uitbuigingen. De Super-Rail Eco heeft zowel op kunstwerken als in aardebanen éénendezelfde werkende breedte, dit veréénvoudigt het ontwerp terwijl de kosten laag blijven.

  De constructies zijn uitvoerig getest en voldoen volledig aan de gestelde Europese norm EN 1317. Ook voldoet de geleiderail aan de, vanaf 2011 geldende, CE normering.

  Informatie aanvragen
  Brochure Geleiderail

 • Geluidsschermen