Ecowand

Ecowand


 • ecowand-3

  Afmeting standaard elementen 1.953 x 1.010 / 510 mm.
  Dikte element ca. 71 mm.
  Standaard stijlen C-100 / HE-100-A / houten palen
  Uitvoering Tweezijdig absorberend
  Geluidsabsorptie DLa: 8 dB (Groep A3)
  Geluidsisolatie DLr waarde (afhankelijk van uitvoering) DLr: 16, 19, of 23 dB
  Geluidsisolatie Rw waarde (afhankelijk van uitvoering) Rw: 22 dB
  Standaard gewicht Ca. 15 kg. p/m²
  Vakvulling Kunststof net groen of grijs, of andere kleuren of met print

  De Ecowand is een vereenvoudigd modulair geluidswerend scherm dat uit standaard modules wordt opgebouwd en hierdoor snel te plaatsen is.

  De standaardhoogte van het scherm bedraagt 2 m.. Door de lichtgewicht onderdelen is de Ecowand eenvoudig en snel te monteren op plaatsen met weinig ruimte zoals tuinen, industrieterreinen, binnen gemeentes e.d.. Dit maakt de Ecowand tevens een aantrekkelijk geluidsscherm/tuinscherm voor particulieren.

  De Ecowand schermen zijn bedoeld voor begroeiing met klimopplanten. Hierdoor wordt een “groen” geluidsscherm gerealiseerd, welke passend is in een natuurlijke omgeving. Door de begroeiing draagt de Ecowand tevens bij aan de reductie van CO-2 uitstoot.

  De elementen worden standaard bevestigd aan stalen C-100 profielen d.m.v. hoeklijnen. Aan de voor- en achterzijde van de stalen stijlen kan optioneel een houten afdekprofiel worden bevestigd, waardoor een extra natuurlijke uitstraling ontstaat.

  Het kunststof net, standaard in groen of grijs, is ook in meerdere kleuren leverbaar, tevens kan een print worden aangebracht op het net.

  Ook kunnen de elementen worden uitgevoerd met transparante acrylaat panelen. Deze panelen zijn leverbaar in diverse standaard kleuren zoals blauw, groen en bruin. Zo kan een ‘doorkijk’ worden gerealiseerd terwijl het geluid tegengehouden word.

  De Ecowand elementen worden in eigen beheer geproduceerd en kunnen naar wens worden aangepast.

  Naast de levering van de hoog absorberende Ecowand, kan Eurorail ook de montage verzorgen. Dit wordt uitgevoerd door eigen gecertificeerde medewerkers.

  Bestekstekst
  Informatie aanvragen
  Brochure Ecowand

 • Geluidsschermen