Voertuigkerend Geluidsscherm

Voertuigkerend Geluidsschermen

 • Prestatie klasse N2 en H1
  Werkende breedte W4 (1.30 m.)
  ASI Waarde A
  Geluidsabsorptie A2
  Geluidsisolatie B3
  Breedte totale constructie 30 cm.
  Hoogte totale constructie 90 cm.

  Het nieuw ontwikkelde voertuigkerend geluidsscherm Easy-Rail® NA voldoet aan alle normen en eisen op het gebied van geluidsschermen en geleiderail en heeft CE markering.

  Één van de voordelen van de constructie is, dat deze door zijn geringe breedte van slechts 30 cm weinig bermruimte vraagt en dat er door de hoogte van 90 cm voor het verkeer een vrij uitzicht blijft. Dankzij deze unieke combinatie kan het scherm dicht op de geluidsbron worden geplaatst.

  Het voertuigkerend geluidsscherm heeft een prestatieklasse van N1 en H1 niveau en kan op vele gebiedsontsluitingswegen en stroomwegen worden toegepast. De werkende breedte is slechts W4 (1.30m). De absorptiewaarde Dlr valt in klasse A2 en de geluidsisolatie Dla valt in klasse B3, hoog isolerend.

  De schermdelen kunnen desgewenst worden voorzien van een begroeiing waardoor een natuurlijke en landelijke uitstraling kan worden verkregen.

  Samengevat kan worden gesteld dat dit nieuwe type geluidsscherm, in combinatie met geleiderail, een extra bijdrage zal leveren aan het terugdringen van de geluidshinder en het verhogen van de verkeersveiligheid op onze wegen.

  Informatie aanvragen
  Productblad voertuigkerende geluidsschermen