Houten aanrijdbeveiliging

Met onze duurzame houten aanrijdbeveiliging geeft u uw terrein een vriendelijke en natuurlijke uitstraling. Deze constructie bestaat uit hout met een stalen kern en is leverbaar in verschillende prestatieklassen. We bieden zowel een ronde als rechthoekige uitvoering. Meer informatie vindt u op houten vangrail.

Toepassingen

Wanneer een minder sterke constructie nodig is, de uitbuiging minimaal hoeft te zijn en een natuurlijke uitstraling gewenst is, bieden we de Car-Park en Lavandou.

Car-Park

De Car-Park is een houten railing. De ronde balken zijn tegen stalen stijlen type C-100 gemonteerd, die zijn afgedekt met ronde houten profielen. Deze railing is o.a. geschikt voor omheining en inrichting parkeerterreinen.

Alle houten delen bestaan uit geïmpregneerd Douglas spar, hebben een duurzaamheidsklasse 3 en voldoen aan het PEFC keurmerk.

Lavandou

Ook de Lavandou is een houten railing, met ronde balken op ronde houten palen. De hoogte is ca. 950 mm. boven maaiveld. Deze railing is geschikt voor afscherming naast fiets-/wandelpaden.

Normering

Alle houten delen van Car-Park en Lavandou bestaan uit geïmpregneerd Douglas spar, hebben een duurzaamheidsklasse 3 en voldoen aan het PEFC-keurmerk.

Contact

Heeft een vraag over de houten aanrijdbeveiliging? Of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Vlekkeloos gelopen, prettige communicatie, ook met de jongens

– Gemeente Vught

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Ecopark De Wierde voorzien van een Ecowand planta geluidsscherm

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond in Heerenveen

Chocolade goed “beschermd”

Bekijk hier het project van kunststof aanrijdbeveiliging van Stommpy

Geen geluidsoverlast voor woningen in de buurt

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond bij onze buren in België

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.