Houten fiets- en voetgangersbruggen

Houten fiets- en voetgangersbruggen

 • Naast de diverse soorten houten geleiderailconstructies en aanrijdbeveiligingen heeft Eurorail BV ook diverse houten fiets- en voetgangersbruggen in haar programma.

  Type Hirson:

  Fiets- en Voetgangersbrug. Stalen constructie, volledig afgedekt met hout. Type Hirson kan worden uitgevoerd met een overspanning van 6 tot 50 m. De breedte van de brug is 2,12 m.. Het dek bestaat uit gegroefde planken van 36 mm. dik. Alle houten delen bestaan uit geïmpregneerd Douglas spar, hebben een duurzaamheidsklasse 3 en voldoen aan het PEFC keurmerk.
  Type Hirson kan tevens verstevigd worden uitgevoerd zodat er voertuigen tot 3,5 Ton overheen kunnen. De planken van het dek worden dan 50 tot 80 mm. dik en de breedte van de constructie wordt dan 2,5 m.. Volledig getest conform Eurocode.

  Type Montfort:

  Fiets- en Voetgangersbrug. Stalen constructie, volledig afgedekt met hout. Type Montfort is een gebogen constructie en kan worden uitgevoerd met een overspanning van 6 tot 40 m. De breedte van de brug is 2,12 m.. Het dek bestaat uit gegroefde planken van 36 mm. dik. Alle houten delen bestaan uit geïmpregneerd Douglas spar, hebben een duurzaamheidsklasse 3 en voldoen aan het PEFC keurmerk.

  Type Camargue:

  Fiets- en Voetgangersbrug. Stalen constructie, volledig afgedekt met hout. Type Camargue kan worden uitgevoerd tot een overspanning van 9 m. De breedte van de brug is 2,12 m.. Het dek bestaat uit gegroefde planken van 36 mm. dik. De basisconstructie (onder het dek) heeft een dik van 500 tot 570 mm. afhankelijk van de overspanning. Alle houten delen bestaan uit geïmpregneerd Douglas spar, hebben een duurzaamheidsklasse 3 en voldoen aan het PEFC keurmerk.

  Informatie aanvragen