Kunststof aanrijdbeveiliging

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging.

STOMMPY aanrijdbeveiliging

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging. Deze stoot- en aanrijdbeveiliging is gemaakt van dikwandige kunststof elementen, die schokken probleemloos absorberen en de impact verdelen over de hele constructie. Zowel het beschermde object, datgene wat de schok veroorzaakt en de bescherming zelf, ondervinden minimaal weerslag van de aanrijding.

Zo wordt het dus wel buigen, maar nooit barsten. Een wezenlijk verschil voor zowel de financiële als de materiële gevolgen van een aanrijding.

Voordelen STOMMPY producten

  1. De toepassing van een hoogwaardig en innovatief polymeer Tecklene®, waarmee het hoogste absorptieniveau gegarandeerd is. Het materiaal is onbreekbaar
  2. Modulaire opbouw van producten tot 1.10 m. hoog
  3. Een gepatenteerd ankersysteem dat voorkomt dat de vloer breekt na een aanrijding en hoge belastingen kan opvangen tot wel 570 kN
  4. Hoge hygiënenormen (HACCP). De producten van Stommpy zijn IP59 gecertificeerd, wat betekent dat ze een hoge bescherming bieden tegen het binnendringen van vloeistoffen en stof, wanneer het materiaal met stoom of onder hoge druk gereinigd wordt. De lijm is daarnaast geschikt voor aanraking met voeding
  5. Milieuvriendelijk en recyclebaar
  6. Het polymeer Tecklene® bevat anti-UV toevoegingen, waarmee het verouderingsproces in het materiaal wordt vertraagd en het product zijn esthetische uitstraling behoudt.

Contact

Wilt u graag meer informatie over de aanrijdbeveiliging? Of heeft u een vraagstuk? Neem contact met ons op.

Werkdagen van 08:00 tot 19:00

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Vlekkeloos gelopen, prettige communicatie, ook met de jongens

– Gemeente Vught

Herinrichting van parkeerterrein met houten beschermingsrail

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond op het parkeerterrein van Zwembad in Raamsdonkveer

Bescherming in nieuw distributiecentrum

Bekijk hier het project wat we hebben geplaatst in Emmeloord

Julianaplein Groningen voorzien van geluidsschermen

Bekijk hier het project met transparante geluidsschermen

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.