Transparante geluidsschermen

De transparante geluidsschermen worden veelal toegepast op kunstwerken van auto(snel)wegen, in woonwijken en bij locaties waar behoefte is aan een vrije doorkijk.

Reflecterend Scorsa

We leveren deze transparante geluidsschermen met een reflecterende functie, zoals de Scorsa. Standaard bestaan de panelen uit acrylaat of polcarbonaat. Maar, we kunnen ze desgewenst voorzien van vogelbeschermingsstrepen, of een ander motief. De transparante panelen zijn omrand met een aluminium raamwerk. Omdat wede raamwerken in eigen beheer produceren, is maatwerk mogelijk.

Absorberend Clearwall

De Clearwall elementen zijn in twee uitvoeringen leverbaar, namelijk:

  • type HS
  • VS

Lees hieronder wat de verschillende uitvoeringen betekenen.

HS

Het type HS bestaat uit een aluminium geperforeerd raamwerk en is voorzien van isolatiemateriaal en een acryllaatpaneel. Dankzij deze uitvoering absorbeert het paneel geluid. De standaard afmeting bedraagt 4 x 1 m.

VS

Het type VS bestaat uit een acrylaat paneel, waartegen verticale aluminium geperforeerde lamellen worden gemonteerd. Daardoor is een grotere transparante vlakvulling mogelijk. Bijkomend voordeel is dat de verticale lamellen ‘s-nachts anti-verblindend werken tegen koplampen van auto’s en overdag schittering door zonlicht voorkomen.

Combinaties

De transparante geluidsschermen van Scorsa en Clearwall kunnen in combinatie met Planta en de Aluminium elementen worden toegepast.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een vraag over de geluidsschermen? Neem vrijblijvend contact op door te bellen of te mailen.

Werkdagen van 08:00 tot 19:00

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Dik in orde, jongens zijn mooi aan de slag gegaan. Wij hadden zelf een aantal dingen niet geregeld maar dat is door jullie monteurs goed opgepakt. Als alle aannemers zo werken, dan teken ik ervoor!

– Gemeente Aa & Hunze

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Ecopark De Wierde voorzien van een Ecowand planta geluidsscherm

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond in Heerenveen

Chocolade goed “beschermd”

Bekijk hier het project van kunststof aanrijdbeveiliging van Stommpy

Geen geluidsoverlast voor woningen in de buurt

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond bij onze buren in België

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.