Vacature Montagemedewerker

Fulltime

Ben jij een type dat graag met zijn handen werkt? Kun jij overweg met groot materieel en beschik je over een rijbewijs B en misschien zelfs E? Lig jij niet wakker van lange reisafstanden en een incidentele hotelovernachting? Werk je graag met collega’s samen en ben je niet vies van een potje bier op de vrijdagen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Eurorail Zoekt een Montagemedewerker

Als montagemedewerker bij Eurorail maak je deel uit van een hechte en stabiele montageploeg. Samen met hen plaats je vangrail, aanrijdbeveiliging en geluidsschermen door heel Nederland.

Wie ben jij?
We zoeken geen pussy’s, maar mensen die fysiek sterk zijn. Mensen die goed kunnen samenwerken en technisch inzicht hebben. We zoeken ook geen mensen die om 17.00 uur achter de aardappelen willen zitten. Want wij werken niet van 9 tot 5. Wij maken namelijk een mooie klus, waar wij én onze klanten trots op kunnen zijn. En soms moeten we daarvoor eerder weg, of zijn we later thuis.

Bij ons kom je nog eens ergens, want we zitten door heel Nederland, bij gave klanten. Geen dag is hetzelfde! Af en toe overnachten we zelfs in een hotel en spelen een spelletje biljart.

Enneh, we rijden niet in lullige auto’s, maar in degelijke vrachtwagens. En we werken met deugdelijk materieel. Ben jij die topper met rijbewijs B of zelfs E? Dan heb je bij ons een pré. Je bent in het bezit van een VCA-diploma of bent bereid om dit te behalen.

Wat bieden we jou?
Een prima salaris en uitzicht op een vaste aanstelling. Onze teams zijn hecht en stabiel. Eurorail is altijd in beweging en groeit nog steeds. Dat betekent dat je bij ons door kunt groeien. We bieden veel opleidingsmogelijkheden en je kunt bij ons ook je VCA en je (aanhanger en/of vrachtwagen)rijbewijs halen.

Wie zijn wij?
Eurorail is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1978. We zijn een echte specialist en houden van ons vak. We zijn betrouwbaar en betrokken bij onze klanten en ons personeel. Altijd zoeken we naar de beste oplossing voor een vraag. Maar we zijn ook nuchter en houden niet van poespas. Mooi werk maken, dáár gaan we voor!

Kom je bij ons in dienst, dan kom je in een unieke branche, want er zijn niet veel bedrijven die doen wat wij doen. Oh ja, op vrijdagen drinken we graag een potje bier en 2 keer per jaar doen we iets leuks.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over deze vacature? Stuur je vraag of sollicitatie in via het formulier op deze pagina. Wij ontvangen graag je uitgebreide motivatie in combinatie met een CV.

Antwoord nu op de vacature!