Voertuigkerend geluidsscherm

Het voertuigkerende geluidsscherm Easy-Rail® NA is een nieuw ontwikkeld product. Het bestaat uit een combinatie van geluidsscherm en geleiderail en daarmee vangen we 2 vliegen in één klap. De schermdelen kunnen desgewenst worden voorzien van begroeiing, voor een natuurlijke uitstraling.

Voordelen

Het voertuigkerend geluidsscherm biedt veel voordelen:

  1. Minder benodigde bermruimte door 30 cm breedte
  2. Vrij uitzicht voor verkeersdeelnemers, door de hoogte van 90 cm
  3. Geluidsscherm dicht op de geluidsbron

Prestatieklasse

Het voertuigkerend geluidsscherm heeft een prestatieklasse van N1 en H1 niveau en kan op vele gebiedsontsluitingswegen en stroomwegen worden toegepast. De werkende breedte is slechts W4 (1.30m). De absorptiewaarde Dlr valt in klasse A2 en de geluidsisolatie Dla valt in klasse B3 hoog isolerend.

Normering

Het voertuigkerend geluidsscherm Easy-Rail® NA voldoet aan alle normen en eisen op het gebied van geluidsschermen en geleiderail en heeft CE-markering.

Contact

Wilt u graag meer informatie over het voertuigkerend geluidsscherm? Neem voor vragen of meer informatie vrijblijvend contact op door ons te bellen of te mailen.

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Dik in orde, jongens zijn mooi aan de slag gegaan. Wij hadden zelf een aantal dingen niet geregeld maar dat is door jullie monteurs goed opgepakt. Als alle aannemers zo werken, dan teken ik ervoor!

– Gemeente Aa & Hunze

Julianaplein Groningen voorzien van geluidsschermen

Bekijk hier het project met transparante geluidsschermen

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Ecopark De Wierde voorzien van een Ecowand planta geluidsscherm

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond in Heerenveen

Chocolade goed “beschermd”

Bekijk hier het project van kunststof aanrijdbeveiliging van Stommpy

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.