Voertuigkerende leuning

Wij hebben voertuigkerende leuningen in ons programma als alternatief op de standaard leuningconstructies en geleiderail op kunstwerken. Door de minimale breedte en de uiterst geringe werkende breedte, kunnen we de leuningen kort op de randen van een kunstwerk monteren. De werking van de voertuigkerende leuning is vergelijkbaar met die van geleiderail, echter heeft deze een andere uitstraling.

Uitvoering & toepassing

De voertuigkerende leuningen kunnen worden geplaatst in zowel aardebaan als op kunstwerken. Ze zijn voorzien van 2 of 3 horizontale regels. De hoogte op kunstwerken bedraagt 1.20 m. (H2) of 1.50m (H4b). Verschillende hoogtes zijn mogelijk in overleg.

Bij uitvoeringen op kunstwerken is het mogelijk om de leuningen te voorzien van verticale spijlen, gaaspanelen of een spatscherm, waardoor o.a. het beklimmen van de leuningen ontmoedigd wordt.

Ten behoeven van een kunstwerk bieden we 2 uitvoeringen aan, met prestatieklasse H2 en H4b en in aardebaan N2, H1 en H2. Hierdoor zijn de voertuigekerende leuningen toe te passen op nationale, gebiedsontsluitings- en erftoegangswegen. De constructies zijn in iedere RAL kleur leverbaar.

Normering

De voertuigkerende leuningen zijn uitvoerig getest en voldoen volledig aan de gestelde Europese norm EN 1317. Ook voldoen de voertuigkerende leuningen aan de CE-normering.

Vragen?

Wilt u meer informatie over de voertuigkerende leuningen? Wij geven u die graag! Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen.

Werkdagen van 08:00 tot 19:00

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Ik ben dik tevreden. Goed contact, afspraken worden nagekomen, korte lijntjes en er wordt goed meegedacht (meerwerk)

– De Geus Bouw

Herinrichting van parkeerterrein met houten beschermingsrail

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond op het parkeerterrein van Zwembad in Raamsdonkveer

Bescherming in nieuw distributiecentrum

Bekijk hier het project wat we hebben geplaatst in Emmeloord

Julianaplein Groningen voorzien van geluidsschermen

Bekijk hier het project met transparante geluidsschermen

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.