Over Eurorail

De maatschappelijke kosten van verkeersongevallen werden in 2018 door het SWOV geschat op € 17 miljard. Dat is vergelijkbaar met ruim 2% van het bruto binnenlands product. We praten dan over medische kosten, schade aan voertuigen, verlies van productie, maar uiteraard ook aan immateriële kosten, zoals kwaliteit van leven. Ook in het bedrijfsleven is de financiële impact van logistieke ongevallen groot.

In vergelijking met verkeersongevallen leidt geluidshinder meestal niet direct tot sterfte, maar mensen leveren er gezonde levensjaren door in. De WHO, World Health Organization, maakte zelfs een ziektelastschatting van verkeersgeluid en concludeerde dat overlast tot minimaal een miljoen verloren gezonde levensjaren in West-Europa leidt.

Onze missie

Het is daarom al ruim 40 jaar onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderail en geluidschermen.

Hier herken je ons aan

We zijn een echte specialist en houden van ons vak. We zijn betrouwbaar en betrokken bij onze klanten en ons personeel en zoeken altijd de beste oplossing voor een vraagstuk. Maar we zijn ook nuchter en houden niet van poespas. Mooi werk maken, dáár gaan we voor!

Ons team

Onze mensen zijn kundig en ervaren. Ze hebben goede dossierkennis en werken in een stabiel team. De lijnen zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen. We werken met een uitgebreide bestekservice, beschikken over een eigen montageploeg en werken met vaste toeleveranciers. Kortom, we zijn een samenwerkingspartner die ontzorgt.

Assortiment

Ons assortiment is breed en uitgekiend. Dat maakt ons flexibel bij uiteenlopende vraagstukken. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Gaat u voor duurzaamheid? Dan bieden we producten met een natuurlijke uitstraling. Deze zijn goed toepasbaar in zowel stedelijke als natuurgebieden.

vóór verkeersveiligheid
tégen verkeerslawaai