Houten geleiderail

Onze houten geleiderail biedt de uitkomst wanneer u een vriendelijke oplossing zoekt in een groene omgeving, zoals bossen of parken, of in een woonwijk. Onze houten vangrail bestaat uit een constructie van hout en staal en deze is leverbaar in verschillende prestatieklassen. Naast de toepassing van de houten constructies langs wegen, worden deze ook veelvuldig ingezet bij parkeergarages en op industrieterreinen als aanrijdbeveiliging.

De houten geleidrail is leverbaar in een rechthoekige en ronde uitvoering:

Ronde uitvoering

Bij de ronde uitvoering van de houten geleiderail zijn de staaldelen verzinkt. De houten delen bestaan uit geïmpregneerd Douglasspar en hebben een duurzaamheidsklasse 3. Dit betekent dat het hout onbeschut wordt toegepast, zonder grondcontact. Het hout wordt óf permanent blootgesteld aan weer en wind, óf is beschermd tegen weer en wind, maar wordt regelmatig blootgesteld aan vocht. Bekijk hier ons assortiment met de ronde houten geleiderails.

Vierkante uitvoering

De houten geleiderail in de de vierkante uitvoering bestaan de staaldelen uit cortenstaal. Dit maakt het staal corrosiebestendig en geeft het een natuurlijke uitstraling. Bekijk hier onze vierkante houten geleiderails.

Houtsoort

De houten delen bestaan uit gelamineerd vurenhout. De balken zijn hierdoor sterker en behouden hun kracht bij aanrijding. Optioneel kan Larikshout worden toegepast. Dit hout behoeft niet te worden geïmpregneerd en behoudt op deze manier zijn natuurlijke uitstraling.

Het hout is voorzien van een dubbele beschermlaag:

  1. verduurzaamd middels vacuümdruk en geïmpregneerd
  2. voorzien van een tweelaags UV-bestendige en waterafstotende beits

Duurzaamheidsklasse

Het hout van de vierkante uitvoering heeft duurzaamheidsklasse 4. Dat betekent dat hout wordt toegepast in contact met de grond, of zoet water en daardoor permanent wordt blootgesteld aan vocht.

Keurmerk

Beide types voldoen aan het PEFC keurmerk.

Vragen

Heeft u een specifiek vraagstuk over de houten geleiderail? Of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen.

Laatste Eurorails nieuws

Van Rooijen Logistiek al circa 20 jaar klant
Van Rooijen Logistiek al circa 20 jaar klant Bekijk het laatste nieuws Home > Van Rooijen Logistiek al circa 20 jaar klant Van Rooijen Logistiek is een familiebedrijf uit 1947. Met een grote vestiging in Eindhoven en Turnhout, zijn zij actief in warehousing en transport. Dit doen zij voor de sectoren fast mover consumer goods, ... Lees meer
Eurorail werkt nóg gerichter aan veiligheidscultuur
Eurorail werkt nóg gerichter aan veiligheidscultuur Bekijk het laatste nieuws Home > Eurorail werkt nóg gerichter aan veiligheidscultuur De afgelopen jaren is er in de GWW veel te doen met betrekking tot veiligheid. Dit geldt voor zowel bedrijven (VCA*- en VCA**) als personen (basis- en vol-VCA). Het afgelopen jaar is daar Veiligheid in Aanbesteding (Safety Culture ... Lees meer
Oegema en Eurorail hebben de korte lijnen gemeen

Oegema Transport is een moderne transporteur uit Dedemsvaart. Zij verzorgen het gehele transportproces voor hun opdrachtgevers. Van op-overslag, handling tot andere Warehouse activiteiten. Tot hun klanten mogen ze onder andere Ikea, Wehkamp, Wildkamp, Raab Kärcher en Tuinland rekenen en met 310 vrachtwagens zijn ze één van de grootste vervoerder van het noorden. Het familiebedrijf met … Lees meer

Ik ben dik tevreden. Goed contact, afspraken worden nagekomen, korte lijntjes en er wordt goed meegedacht (meerwerk)

– De Geus Bouw

Buisconstructie te Amstelveen

In de parkeergarage Up Mountain te Amstelveen heeft Eurorail in opdracht van de firma Akor Bouw te Rijssen ca. 100 m. buisconstructie hoog 550 mm. geleverd en gemonteerd.

Ommen – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van Vos Bouw uit Vroomshoop voor de Lidl Nederland heeft Eurorail bij het filiaal te Ommen een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta geproduceerd, geleverd en gemonteerd.

Stolwijk – Aluminium geluidsscherm

In opdracht van Van Delft Infra te Capelle aan den IJssel heeft Eurorail BV aan de Tentweg te Stolwijk een geluidsabsorberend aluminium geluidsscherm geleverd en geplaatst.

Houten geleiderail Eindhoven

In Eindhoven bij Brainport Park heeft Eurorail BV in opdracht van Combinatie Heijmans-Ploegam Braninport V.O.F. ca. 324 m. houten geleiderail type T-22 4m. in aardebaan geleverd en gemonteerd.

Ede – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van BAM Infra Regionaal Culemborg heeft Eurorail BV aan de Parklaan te Ede een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta Kokos geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Krimpen aan den IJssel – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel heeft Eurorail BV aan de Rotterdamseweg aldaar een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Krimpen aan den IJssel – Aluminium

In opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel heeft Eurorail BV op de wereldberoemde Algerabrug een geluidsabsorberend geluidsscherm type Alumna geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Harderwijk – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van Stichting Infra Slenck & Horst heeft Eurorail BV aan de Korhoenlaan te Harderwijk een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.