Plaatstalen duikers

Onder andere plaatstalen duikers passen wij toe voor de verbetering van de natte of droge infrastructuur. Daarnaast adviseren en monteren we in eigen beheer ook stalen doorgangen als verkeerstunnels, ecotunnels, wildwissels of opslagsilo’s.

Flexibel bouwen

De stalen duiker/tunnel is een sterke lichtgewicht constructie die snel te plaatsen is in de bouwput of ernaast. Door de korte inbouwtijd blijft de bouwoverlast tot een minimum beperkt. De stalen doorgangen zijn in verschillende varianten leverbaar.

Muilprofielen

Muilprofielen worden veelvuldig gebruikt als waterdoorvoeren. Bij stijgend waterpeil hebben de muilprofielen een grote waterafvoer.

Tunnelprofielen

Tunnelprofielen zijn bijzonder geschikt als onderdoorgangen voor wandel- en fietspaden, vee-tunnels, wildwissels, afvoertunnels, of als verkeerstunnels. Met de tunnelprofielen wordt het beste tegemoet gekomen aan de noodzakelijke wettelijke doorsneden, zoals o.a. de rechthoekige vrije ruimte.

De tunnelprofielen hebben daarnaast zeer gunstige statische eigenschappen en daarmee geschikt voor hoge belastingen.

Ronde profielen

Deze profielen hebben veel toepassingsmogelijkheden en kunnen in uiteenlopende afmetingen worden gemaakt. De ronde profielen zijn geschikt voor verticale plaatsing op een ringfundament en kunnen onder andere worden toegepast als reservoirs voor stortgoed van zand en grindwinningen, voor vloeibare mest, of als reservoirs in waterzuiveringsinstallaties.

Elliptische profielen

Elliptische profielen zijn vooral geschikt voor gebruik in de veehouderij, als oversteekplaatsen voor wild en smalle verbindingstunnels.

Cirkelboog profielen

Cirkelboog profielen kunnen in bijna elke gewenste afmeting gemaakt worden. De gebogen profielen zijn geschikt voor zeer geringe bouwhoogtes. Ze kunnen eveneens worden ingezet op plaatsen waar waterlopen niet omgeleid kunnen worden of bij waterlopen met veel puin.

Afwerking

De profiel uiteinden kunnen desgewenst worden voorzien van een stalen afwerkrand, óf met betonelementen worden bekleed. De binnenzijde van de vaarduikers kunnen worden voorzien van een wrijfgording. Ook kan een faunavoorziening, zoals een loopstrook voor klein wild en amfibieën worden aangebracht.

Vragen over de plaatstalen duikers?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van plaatstalen duikers? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij beantwoorden uw vraag graag!

Laatste Eurorails nieuws

Van Rooijen Logistiek al circa 20 jaar klant
Van Rooijen Logistiek al circa 20 jaar klant Bekijk het laatste nieuws Home > Van Rooijen Logistiek al circa 20 jaar klant Van Rooijen Logistiek is een familiebedrijf uit 1947. Met een grote vestiging in Eindhoven en Turnhout, zijn zij actief in warehousing en transport. Dit doen zij voor de sectoren fast mover consumer goods, ... Lees meer
Eurorail werkt nóg gerichter aan veiligheidscultuur
Eurorail werkt nóg gerichter aan veiligheidscultuur Bekijk het laatste nieuws Home > Eurorail werkt nóg gerichter aan veiligheidscultuur De afgelopen jaren is er in de GWW veel te doen met betrekking tot veiligheid. Dit geldt voor zowel bedrijven (VCA*- en VCA**) als personen (basis- en vol-VCA). Het afgelopen jaar is daar Veiligheid in Aanbesteding (Safety Culture ... Lees meer
Oegema en Eurorail hebben de korte lijnen gemeen

Oegema Transport is een moderne transporteur uit Dedemsvaart. Zij verzorgen het gehele transportproces voor hun opdrachtgevers. Van op-overslag, handling tot andere Warehouse activiteiten. Tot hun klanten mogen ze onder andere Ikea, Wehkamp, Wildkamp, Raab Kärcher en Tuinland rekenen en met 310 vrachtwagens zijn ze één van de grootste vervoerder van het noorden. Het familiebedrijf met … Lees meer

Dik tevreden. De jongens stelden zich netjes voor, stelden vragen en dachten mee.

– Kitcentrum

Buisconstructie te Amstelveen

In de parkeergarage Up Mountain te Amstelveen heeft Eurorail in opdracht van de firma Akor Bouw te Rijssen ca. 100 m. buisconstructie hoog 550 mm. geleverd en gemonteerd.

Ommen – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van Vos Bouw uit Vroomshoop voor de Lidl Nederland heeft Eurorail bij het filiaal te Ommen een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta geproduceerd, geleverd en gemonteerd.

Stolwijk – Aluminium geluidsscherm

In opdracht van Van Delft Infra te Capelle aan den IJssel heeft Eurorail BV aan de Tentweg te Stolwijk een geluidsabsorberend aluminium geluidsscherm geleverd en geplaatst.

Houten geleiderail Eindhoven

In Eindhoven bij Brainport Park heeft Eurorail BV in opdracht van Combinatie Heijmans-Ploegam Braninport V.O.F. ca. 324 m. houten geleiderail type T-22 4m. in aardebaan geleverd en gemonteerd.

Ede – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van BAM Infra Regionaal Culemborg heeft Eurorail BV aan de Parklaan te Ede een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta Kokos geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Krimpen aan den IJssel – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel heeft Eurorail BV aan de Rotterdamseweg aldaar een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Krimpen aan den IJssel – Aluminium

In opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel heeft Eurorail BV op de wereldberoemde Algerabrug een geluidsabsorberend geluidsscherm type Alumna geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Harderwijk – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van Stichting Infra Slenck & Horst heeft Eurorail BV aan de Korhoenlaan te Harderwijk een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.