Plaatstalen duikers

Onder andere plaatstalen duikers passen wij toe voor de verbetering van de natte of droge infrastructuur. Daarnaast adviseren en monteren we in eigen beheer ook stalen doorgangen als verkeerstunnels, ecotunnels, wildwissels of opslagsilo’s.

Flexibel bouwen

De stalen duiker/tunnel is een sterke lichtgewicht constructie die snel te plaatsen is in de bouwput of ernaast. Door de korte inbouwtijd blijft de bouwoverlast tot een minimum beperkt. De stalen doorgangen zijn in verschillende varianten leverbaar.

Muilprofielen

Muilprofielen worden veelvuldig gebruikt als waterdoorvoeren. Bij stijgend waterpeil hebben de muilprofielen een grote waterafvoer.

Tunnelprofielen

Tunnelprofielen zijn bijzonder geschikt als onderdoorgangen voor wandel- en fietspaden, vee-tunnels, wildwissels, afvoertunnels, of als verkeerstunnels. Met de tunnelprofielen wordt het beste tegemoet gekomen aan de noodzakelijke wettelijke doorsneden, zoals o.a. de rechthoekige vrije ruimte.

De tunnelprofielen hebben daarnaast zeer gunstige statische eigenschappen en daarmee geschikt voor hoge belastingen.

Ronde profielen

Deze profielen hebben veel toepassingsmogelijkheden en kunnen in uiteenlopende afmetingen worden gemaakt. De ronde profielen zijn geschikt voor verticale plaatsing op een ringfundament en kunnen onder andere worden toegepast als reservoirs voor stortgoed van zand en grindwinningen, voor vloeibare mest, of als reservoirs in waterzuiveringsinstallaties.

Elliptische profielen

Elliptische profielen zijn vooral geschikt voor gebruik in de veehouderij, als oversteekplaatsen voor wild en smalle verbindingstunnels.

Cirkelboog profielen

Cirkelboog profielen kunnen in bijna elke gewenste afmeting gemaakt worden. De gebogen profielen zijn geschikt voor zeer geringe bouwhoogtes. Ze kunnen eveneens worden ingezet op plaatsen waar waterlopen niet omgeleid kunnen worden of bij waterlopen met veel puin.

Afwerking

De profiel uiteinden kunnen desgewenst worden voorzien van een stalen afwerkrand, óf met betonelementen worden bekleed. De binnenzijde van de vaarduikers kunnen worden voorzien van een wrijfgording. Ook kan een faunavoorziening, zoals een loopstrook voor klein wild en amfibieën worden aangebracht.

Vragen over de plaatstalen duikers?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van plaatstalen duikers? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij beantwoorden uw vraag graag!

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Dik tevreden. De jongens stelden zich netjes voor, stelden vragen en dachten mee.

– Kitcentrum

Herinrichting van parkeerterrein met houten beschermingsrail

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond op het parkeerterrein van Zwembad in Raamsdonkveer

Bescherming in nieuw distributiecentrum

Bekijk hier het project wat we hebben geplaatst in Emmeloord

Julianaplein Groningen voorzien van geluidsschermen

Bekijk hier het project met transparante geluidsschermen

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.