Plaatstalen duikers

Onder andere plaatstalen duikers passen wij toe voor de verbetering van de natte of droge infrastructuur. Daarnaast adviseren en monteren we in eigen beheer ook stalen doorgangen als verkeerstunnels, ecotunnels, wildwissels of opslagsilo’s.

Flexibel bouwen

De stalen duiker/tunnel is een sterke lichtgewicht constructie die snel te plaatsen is in de bouwput of ernaast. Door de korte inbouwtijd blijft de bouwoverlast tot een minimum beperkt. De stalen doorgangen zijn in verschillende varianten leverbaar.

Muilprofielen

Muilprofielen worden veelvuldig gebruikt als waterdoorvoeren. Bij stijgend waterpeil hebben de muilprofielen een grote waterafvoer.

Tunnelprofielen

Tunnelprofielen zijn bijzonder geschikt als onderdoorgangen voor wandel- en fietspaden, vee-tunnels, wildwissels, afvoertunnels, of als verkeerstunnels. Met de tunnelprofielen wordt het beste tegemoet gekomen aan de noodzakelijke wettelijke doorsneden, zoals o.a. de rechthoekige vrije ruimte.

De tunnelprofielen hebben daarnaast zeer gunstige statische eigenschappen en daarmee geschikt voor hoge belastingen.

Ronde profielen

Deze profielen hebben veel toepassingsmogelijkheden en kunnen in uiteenlopende afmetingen worden gemaakt. De ronde profielen zijn geschikt voor verticale plaatsing op een ringfundament en kunnen onder andere worden toegepast als reservoirs voor stortgoed van zand en grindwinningen, voor vloeibare mest, of als reservoirs in waterzuiveringsinstallaties.

Elliptische profielen

Elliptische profielen zijn vooral geschikt voor gebruik in de veehouderij, als oversteekplaatsen voor wild en smalle verbindingstunnels.

Cirkelboog profielen

Cirkelboog profielen kunnen in bijna elke gewenste afmeting gemaakt worden. De gebogen profielen zijn geschikt voor zeer geringe bouwhoogtes. Ze kunnen eveneens worden ingezet op plaatsen waar waterlopen niet omgeleid kunnen worden of bij waterlopen met veel puin.

Afwerking

De profiel uiteinden kunnen desgewenst worden voorzien van een stalen afwerkrand, óf met betonelementen worden bekleed. De binnenzijde van de vaarduikers kunnen worden voorzien van een wrijfgording. Ook kan een faunavoorziening, zoals een loopstrook voor klein wild en amfibieën worden aangebracht.

Vragen over de plaatstalen duikers?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van plaatstalen duikers? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij beantwoorden uw vraag graag!

Laatste Eurorails nieuws

Terug op het Honk: Gerald Brouwer
Terug op het Honk: Gerald Brouwer Bekijk het laatste nieuws Home > Terug op het Honk: Gerald Brouwer 6 jaar lang werkte hij bij Eurorail als werkvoorbereider. In 2018 vertrok hij om ervaring ergens anders op te doen. Maar, sinds een half jaar is hij weer terug op het honk: maak kennis met onze trouwe ... Lees meer
Slenck & Horst krijgt permanente woonbestemming door geluidscherm
Slenck & Horst krijgt permanente woonbestemming door geluidscherm Bekijk het laatste nieuws Home > Slenck & Horst krijgt permanente woonbestemming door geluidscherm Om als recreatiepark een permanente woonbestemming te kunnen krijgen, werd het park Slenck & Horst in Harderwijk in de zomer van 2021 uitgerust met een 350 meter lang geluidscherm. Het scherm moest het ... Lees meer
Aanrijdbeveiliging bespaart Technische Unie tonnen schade
Aanrijdbeveiliging scheelt Technische Unie tonnen schade Bekijk het laatste nieuws Home > Aanrijdbeveiliging bespaart Technische Unie tonnen schade Technische Unie is een groothandel in technische oplossingen voor installatie en industrie. In Nederland zijn er 41 vestigingen (verkoopkantoren, verkooppunten en pick-up points), 2 distributiecentra in Alphen aan den Rijn en Strijen, en 1 Centraal Kantoor in ... Lees meer

Dik tevreden. De jongens stelden zich netjes voor, stelden vragen en dachten mee.

– Kitcentrum

Ecopark De Wierde voorzien van een Ecowand planta geluidsscherm

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond in Heerenveen

Chocolade goed “beveiligd”

Bekijk hier het project van kunststof aanrijdbeveiliging van Stommpy

Geen geluidsoverlast voor woningen in de buurt

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond bij onze buren in België

Natuurlijke uitstraling blijft behouden

Bekijk hier het project met houten geleiderail

Geluidsscherm in Hierden zorgt voor fijne woonomgeving

Bekijk hier het project dat wij hebben afgerond in Hierden

Veiligheid op Schiphol

Bekijk hier het project dat wij zijn gestart op Schiphol in opdracht van De Vries en Verburg.

Buisconstructie te Amstelveen

In de parkeergarage Up Mountain te Amstelveen heeft Eurorail in opdracht van de firma Akor Bouw te Rijssen ca. 100 m. buisconstructie hoog 550 mm. geleverd en gemonteerd.

Ommen – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van Vos Bouw uit Vroomshoop voor de Lidl Nederland heeft Eurorail bij het filiaal te Ommen een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta geproduceerd, geleverd en gemonteerd.

Stolwijk – Aluminium geluidsscherm

In opdracht van Van Delft Infra te Capelle aan den IJssel heeft Eurorail BV aan de Tentweg te Stolwijk een geluidsabsorberend aluminium geluidsscherm geleverd en geplaatst.

Houten geleiderail Eindhoven

In Eindhoven bij Brainport Park heeft Eurorail BV in opdracht van Combinatie Heijmans-Ploegam Braninport V.O.F. ca. 324 m. houten geleiderail type T-22 4m. in aardebaan geleverd en gemonteerd.

Ede – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van BAM Infra Regionaal Culemborg heeft Eurorail BV aan de Parklaan te Ede een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta Kokos geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Krimpen aan den IJssel – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel heeft Eurorail BV aan de Rotterdamseweg aldaar een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Krimpen aan den IJssel – Aluminium

In opdracht van de gemeente Krimpen aan den IJssel heeft Eurorail BV op de wereldberoemde Algerabrug een geluidsabsorberend geluidsscherm type Alumna geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Harderwijk – Groenscherm Ecowand-Planta

In opdracht van Stichting Infra Slenck & Horst heeft Eurorail BV aan de Korhoenlaan te Harderwijk een geluidsabsorberend geluidsscherm type Ecowand-Planta geproduceerd, geleverd en geplaatst.

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.