Aanrijdbeveiliging parkeergarage

Wij bieden aanrijdbeveiliging in parkeergarages. In parkeergarages vindt
namelijk veel verkeer plaats. Automobilisten rijden in en uit, er vinden
parkeermanouvres plaats en voetgangers bewegen zich daar doorheen. Maar
veel parkeergarages beschikken ook over meerdere parkeerlagen.

Voertuigkerende leuningen

Om te voorkomen dat automobilisten door de constructie breken en naar beneden vallen, bieden wij voertuigkerende leuningen langs de randen bij parkeervakken. Omdat een aanrijding in deze situatie meestal haaks plaatsvindt, wordt deze geplaatst met verende stijlen, zodat de energie van de botsing door de speciale vorm geabsorbeerd wordt. Lees meer over voertuigkerende leuningen.

Kolombeschermers

De kolommen van (soms krappe) parkeergarages zijn een gemakkelijk doelwit van manoeuvrerende auto’s, met alle schade van dien. Eurorail biedt kolombeschermers in diverse uitvoeringen, om schade aan de kolom als de auto zelf te beperken. Lees meer over kolombeschermers.

Duurzame uitstraling

Onze houten aanrijdbeveiliging biedt een uitkomst wanneer de bescherming in parkeergarages om een vriendelijke en groene uitstraling vraagt. Lees meer over onze duurzame producten.

Meer oplossingen

Sinds 1978 is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Zo leveren en monteren wij naast aanrijdbeveiliging ook geluidsschermen en bermbeveiliging. Lees meer over Eurorail.

Vragen

Heeft u vragen over de aanrijdbeveiliging voor parkeergarages? Of wilt u meer informatie? Wij geven u die graag! Bel of mail ons vrijblijvend.

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Vlekkeloos gelopen, prettige communicatie, ook met de jongens

– Gemeente Vught

Julianaplein Groningen voorzien van geluidsschermen

Bekijk hier het project met transparante geluidsschermen

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Ecopark De Wierde voorzien van een Ecowand planta geluidsscherm

Bekijk hier het project wat wij hebben afgerond in Heerenveen

Chocolade goed “beschermd”

Bekijk hier het project van kunststof aanrijdbeveiliging van Stommpy

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.