Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Met een innovatief en geïntegreerd verankeringssysteem

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Verankeringssysteem STOMMPY

Innovatief aan deze kunststof aanrijdbeveiliging is het gepatenteerde verankeringssyteem. De aanrijdbeveiligingen worden gemonteerd met slechts 1 anker, variërend van M16 tot M30. Het anker wordt verlijmt met een speciale mortel. Hierdoor kunnen hoge belastingen worden opvangen tot wel 570 kN.

HACCP

Door de geïntrigeerde ankers komen producten van STOMMPY tegemoet aan de HACCP-eis. In tegenstelling tot constructies waarbij de aanrijdbeveiliging op een voetplaat wordt gemonteerd met ‘externe’ ankers, kan er bij de producten van STOMMPY geen vuil binnendringen.

Voordelen STOMMPY producten

Met een eigen research & development afdeling bieden de producten van STOMMPY veel voordelen:

  1. De toepassing van een hoogwaardig en innovatief polymeer Tecklene®, waarmee het hoogste absorptieniveau gegarandeerd is. Het materiaal is onbreekbaar
  2. Modulaire opbouw van producten tot 1.10 m. hoog
  3. Een gepatenteerd ankersysteem dat voorkomt dat de vloer breekt na een aanrijding en hoge belastingen kan opvangen tot wel 570 kN
  4. Hoge hygiënenormen (HACCP). De producten van Stommpy zijn IP59 gecertificeerd, wat betekent dat ze een hoge bescherming bieden tegen het binnendringen van vloeistoffen en stof, wanneer het materiaal met stoom of onder hoge druk gereinigd wordt. De lijm is daarnaast geschikt voor aanraking met voeding
  5. Milieuvriendelijk en recyclebaar
  6. Het polymeer Tecklene® bevat anti-UV toevoegingen, waarmee het verouderingsproces in het materiaal wordt vertraagd en het product zijn esthetische uitstraling behoudt.

Samenwerking

Eurorail kiest voor de samenwerking met Stommpy om het productenpakket nog verder aan te scherpen en tegemoet te komen aan de vraag naar duurzamere en meer hygiëneproducten. Daarnaast de missie en werkwijze van Stommpy goed bij Eurorails missie en kernwaarden.

Vragen

Heeft u vragen over dit project en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via info@eurorail.nl of tel. 038 – 477 33 40 of kijk op de kunststof aanrijdbeveiliging pagina voor de brochure.