Brabantse gezelligheid binnen Eurorail, maak kennis met onze nieuwe collega

Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop Binnendienst bezig houden. En dat doet hij uiteraard samen met een groep fijne collega’s.

Klanten eerst
Paul van Beers: “De producten in het pakket van Eurorail waren voor mij compleet nieuw. Zeker in het begin ging er veel tijd in zitten om de details stukje bij beetje te leren kennen. En dat gaat nog wel even duren. Ondertussen genieten van het contact met klanten. Die komen bij mij al jaren op de eerste plaats”.

De liefde
Hij is pas sinds kort verhuisd naar Overijssel vanuit Brabant vanwege de liefde voor zijn partner, die hij acht jaar geleden ontmoette. Zijn dochter Eva van 32 woont nog gewoon in Brabant.

Toeren met de motor
“Muziek is een van mijn hobby’s en ik bezoek ook vrij regelmatig concerten,” vertelt hij. “Als het weer het toelaat ga ik graag een tour maken op een van mijn motoren, die in Italië gefabriceerd zijn. Al meer dan 20 jaar ben ik actief als regiovertegenwoordiger van de Ducati Club Nederland. Eerst in het Zuiden en nu in het Oosten dus”.

Contact
Wil je meer over Paul van Beers weten? Neem dan contact met me op via telefoonnummer 038-4773340 of per mail info@eurorail.nl