Aanrijdbeveiliging

Met aanrijdbeveiliging voorkomt u schade aan gebouwen en materieel,
maar ook letsel bij medewerkers, veroorzaakt door logistieke activiteiten.
U voldoet hiermee niet alleen aan Arbowetgeving, maar voorkomt ook een
torenhoge schadepost door uitval van mens en machine en een administratieve rompslomp.

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging: dé oplossing voor onveilige situaties

Aanrijdbeveiliging is een belangrijke oplossing voor het verminderen van onveilige situaties, met name op plaatsen waar voertuigen en mensen elkaar kunnen tegenkomen, zoals wegen, parkeergarages, magazijnen etc.

Het doel van aanrijdbeveiliging is tweeledig. Allereerst helpt het letsel en slachtoffers te voorkomen door de impact van botsingen tussen voertuigen en mensen te verminderen. Dit draagt bij aan een veiligere omgeving voor iedereen.

Daarnaast dient aanrijdbeveiliging als bescherming van apparatuur, gebouwen en andere eigendommen tegen schade die kan ontstaan door botsingen met voertuigen. Dit is met name belangrijk in industriële omgevingen, waar een ongeluk met een voertuig kan leiden tot productieverlies door beschadigde apparatuur, onderbrekingen van productielijnen en reparatietijd.

Bovendien zijn bedrijven in veel sectoren wettelijk verplicht om de nodige maatregelen te nemen om de veiligheid van werknemers te waarborgen. Door gebruik te maken van onze aanrijdbeveiliging, voldoen bedrijven aan deze voorschriften.

Verschillende soorten aanrijdbeveiliging

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten aanrijdbeveiliging zodat we voor ieder apparatuur, gebouw en eigendommen geschikte aanrijdbeveiliging kunnen aanbieden:

  • Verende beschermingsrail: de verende beschermingsrail is in hoofdzaak ontworpen als aanrijdbeveiliging in parkeergarages en voor locaties waar regelmatig met zwaar transportmateriaal wordt gemanoeuvreerd en de kans op een haakse aanrijding het grootste is. Lees hier meer over verende beschermingsrail.
  • Starre beschermingsrail: deze beschermingsrail adviseren wij op de plekken waar men niet haaks op de aanrijdbeveiliging zal rijden, maar wel bescherming nodig is.
  • Kunststof aanrijdbeveiliging: wij zijn exclusief dealer van STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging.
  • Afschermpalen: wanneer u een aanrijdschade wilt voorkomen bij bijvoorbeeld transportdoorgangen, laaddocks, overheaddeuren, stellingen etc. bieden afschermpalen de juiste oplossing.
  • Kolombeschermers: kolombeschermers zijn een robuuste oplossing tegen schade aan draagkolommen, op plaatsen waar veel met transportmateriaal en vorkheftrucks wordt gereden. Daarnaast wordt het ook gebruikt in parkeergarages ter bescherming van voertuig en gebouw.
  • Wieldwingers: Wieldwingers zorgen ervoor dat voertuigen het laadperron recht en in het midden naderen zodat schade aan de laaddocks wordt voorkomen.
  • Voetgangersbescherming: met voetgangersbescherming kunt u uw medewerkers beschermen tegen aanrijdingen.
  • Houten afscherming: met onze duurzame houten afschermingen geeft u uw terrein een vriendelijke en natuurlijke uitstraling.
Aanrijdbeveiliging
Aanrijdbeveiliging

Duurzame aanrijdbeveiliging

In ons assortiment beschikken wij ook over duurzame aanrijdbeveiliging. In deze tijd van klimaatveranderingen, zien wij ook de noodzaak van duurzame producten. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment met houten afscherming. Niet alleen duurzaam, maar ook goed toepasbaar op de plaatsen die vragen om meer vergroening.

Over Eurorail

In de markt van aanrijdbeveiliging waren wij in de jaren ’80 de eerste aanbieder. We staken veel tijd in het luisteren naar onze klanten, het zoeken naar werkbare oplossingen en het ontwikkelen en verfijnen van producten op onze eigen technische ontwerpafdeling. Dit heeft geleid tot een volledige pakket aan beproefde oplossingen voor uiteenlopende potentieel onveilige situaties.

Contact

Wilt u graag meer informatie over de aanrijdbeveiliging? Of heeft u een vraagstuk? Neem contact met ons op.

Laatste Eurorails nieuws

Brabantse gezelligheid binnen Eurorail

Maak kennis met onze nieuwe collega Paul van Beers.
Na heel wat ervaring opgedaan te hebben in de Technische Groothandel en bij productie-bedrijven mag hij zich nu bij Eurorail op de afdeling Verkoop binnendienst bezig houden.

Hoogwaardig reflecterende coating op geleiderail en aanrijdbeveiligingen

Eurorail is exclusief dealer van Ultraguard™. Ultraguard™ is een unieke combinatie van een watervaste verf en glazen microkralen met een hoog retroreflecterend vermogen. Het zorgt voor een zichtbare weg zonder verblinding, gedurende de nacht of overdag bij slecht weer. Eurorail ziet Ultraguard™ als een goede en logische aanvulling op het bestaande assortiment voor het vergroten van de Nederlandse verkeersveiligheid.

Eurorail exclusief dealer van kunststof aanrijdbeveiliging STOMMPY

Eurorail is exclusief dealer van het merk STOMMPY. Deze Italiaanse producent is marktleider op het gebied van kunststof aanrijdbeveiliging en biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor vraagstukken op het gebied van verkeersveiligheid in uiteenlopende industrieën, zoals voedingsmiddelen, retail, farma en ook automotive.

Vlekkeloos gelopen, prettige communicatie, ook met de jongens

– Gemeente Vught

Herinrichting van parkeerterrein met houten beschermingsrail

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond op het parkeerterrein van Zwembad in Raamsdonkveer

Bescherming in nieuw distributiecentrum

Bekijk hier het project wat we hebben geplaatst in Emmeloord

Julianaplein Groningen voorzien van geluidsschermen

Bekijk hier het project met transparante geluidsschermen

Houten geleiderail Type T-32 geplaatst in IJsselmuiden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in IJsselmuiden

Geluidsscherm Ecowand Planta zorgt voor minder geluidshinder voor omwonenden

Bekijk hier het project wat we hebben afgerond in Deurne

Vakantieparken blijven veilig en behouden natuurlijke uitstraling!

Onze monteurs hebben weer mooi werk afgeleverd in Vakantiepark Roompot

Spoorweg in Apeldoorn voorzien van Aluminium geluidsscherm

Onlangs hebben onze collega’s in Apeldoorn een aluminium geluidsscherm geplaatst.

Eurorail heeft de nieuwe oplossing voor een smalle middenberm.

In opdracht van Provincie Overijssel hebben wij een nieuwe constructie geplaatst nabij Dalfsen op de N340. Wij hebben hier een nieuw type geleiderail geplaatst genaamd : Type M-Line 1.33 m. (H2-W4) in aardebaan.

Recent uitgevoerde opdrachten

Al meer dan 40 jaar is het onze missie om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderails en geluidschermen.