Maak kennis met Jasper Penris, projectleider Eurorail B.V.

Maak kennis met Jasper Penris, projectleider Eurorail B.V.

Doe je al een tijdje zaken met Eurorail? Grote kans dat je al eens te maken hebt gehad met Jasper Penris. Nog geen kennis gemaakt? Misschien komt dat binnenkort, want Jasper heeft een nieuwe stap gemaakt.

Nieuwe rol als projectleider

Eurorail is altijd in beweging en groeit namelijk nog steeds. Was hij eerst werkvoorbereider en coördinator bedrijfsbureau, sinds 1 oktober jongstleden is hij onze projectleider. Jasper: “Als werkvoorbereider heb ik in een korte tijd veel geleerd over de producten die we aanbieden. Die kennis kan ik goed benutten in mijn nieuwe rol als projectleider. Daarmee kan ik zowel onze klanten goed helpen, als onze monteurs instrueren”.

Leuke collega’s en korte lijnen

Jasper is 37 jaar, woont in Hasselt en zijn hobby’s zijn het gezin, Formule 1 en auto’s. In die volgorde. Sinds 2020 werkt hij bij Eurorail. Daarvoor bekleedde hij diverse functies, waaronder productieleider, in een bureaustoelenfabriek. Jasper is blij met zijn aanstelling: “Eurorail biedt mij een zeer prettige werkomgeving met leuke collega’s en korte lijnen, waar kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Ik ervaar dat als zeer prettig en heb veel zin om als projectleider aan de slag te mogen!”

Maak kennis

Kennismaken met Jasper? Neem dan contact met hem op via j.penris@eurorail.nl, tel. 038-477 33 40, of mobiel 06 – 43 42 12 58.